OSPREY METRON 18 MESSENGER BAG TAN CONCRETE (10004581)

Značka: OSPREY
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Expedice do 3 dnů
Můžeme doručit do:
29.10.2024
Možnosti doručení
Kód: 00086882_1_1
3 499 Kč 2 891,74 Kč bez DPH
OSPREY METRON 18 MESSENGER BAG TAN CONCRETE (10004581)
Značka: OSPREY
OSPREY METRON 18 MESSENGER BAG TAN CONCRETE (10004581)
Novinka Doprava zdarma

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Cyklistické batohy
Barva: Šedá, Béžová
Chránič páteře: Bez chrániče páteře
#sizes_table#: hidden

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Objev cyklobatohy Osprey a cykloledvinky, které tě vybaví pro jakoukoli výpravu. Osprey je synonymem pro kvalitu a inovaci, ať už vyrážíš na krátkou vyjížďku nebo dlouhou expedici. Vybav se tak, abys mohl v pohodlí prozkoumat každý terén, a užij si jízdu bez omezení.

Dědictví kvality a inovace

Značka Osprey má kořeny v roce 1974, kdy ji v Kalifornii založil Mike Pfotenhauer s jasnou vizí vytvářet batohy, které kombinují funkčnost a komfort. Od svých skromných začátků se Osprey rozrostl na světového lídra v oblasti outdoorových batohů a dalších nosných systémů. Každý výrobek je výsledkem precizní výroby a dlouhodobého testování v nejnáročnějších podmínkách. Tato vášeň pro inovaci a kvalitu je základem celé filozofie značky, což ji činí oblíbenou mezi cyklisty, turisty a dobrodruhy po celém světě. Osprey si zakládá na detailech a používá špičkové materiály, které zaručují dlouhou životnost a komfort na každé výpravě.

Sortiment batohů Osprey

Osprey nabízí široké spektrum batohů na kolo a cyklobatohů Osprey, které splňují požadavky i těch nejnáročnějších jezdců. S důrazem na ergonomický design a funkčnost jsou tyto batohy Osprey vybaveny řadou praktických vychytávek, jako jsou integrované hydrovaky, organizéry pro nářadí, a systémy pro větrání zad. Ať už se chystáš na městskou projížďku nebo na dlouhý trail, cyklobatohy Osprey poskytují maximální pohodlí a umožňují ti mít všechny potřebné věci po ruce. Přizpůsobené popruhy a stabilní konstrukce zajišťují, že ti batoh sedí pevně na zádech a neruší tvůj výkon ani v náročných terénech.

Praktické ledvinky Osprey

Kromě batohů nabízí Osprey i ledvinky na kolo, které představují ideální volbu pro cyklisty, kteří preferují lehkost a pohodlí bez zbytečného zatížení. Tyto ledvinky Osprey jsou navrženy pro rychlý přístup k důležitým věcem, jako jsou klíče, peněženka nebo telefon, a zároveň poskytují dostatek prostoru pro základní nářadí nebo energetické tyčinky. Díky svému ergonomickému tvaru a pohodlným popruhům se cykloledvinky skvěle hodí na kratší výlety nebo intenzivní jízdy v terénu. Výrobce Osprey dbá na vysokou kvalitu materiálů a precizní zpracování, takže se můžeš spolehnout na jejich odolnost a praktičnost při každé jízdě.

×

Splátková kalkulačka ESSOX